17 Ekim 2020 Cumartesi

Kore Dizi Yorumu - Lonely Enough To Love

 


    Pamuk şeker gibi tatlı ama olağanüstü hayallere sevk etmesin. Azimli, çalışkan kişilerin olduğu gerçek hayatın da ta kendisi ama biraz romantizm katılmış hali olsun derseniz ta-ta-taamm Lonely Enough to Love %99 istediğiniz dizi.


    Diziye genel bir çerçeveden bakacak olursak,

Esas kızımız: Kibrit kutusu kadar bir odada redaktörlük yapan ve kendi kitabının yayınlanmasını hayal eden azimli Lee Na-Eun. Kendisi çok çalışıyor ama az kazanıyor. Patronu, yüzüne hayali olan kitabı yazabileceğini söylerken arkasından aslında bunun imkansız olduğunu söylüyor ve bu sözleri duyan Lee Na-Eun istifa ediyor. Adeta merkür retrosu gibi aynı gün yaşadığı odanın da duvarları çatlıyor ve evden çıkmak zorunda kalıyor. Valiziyle yakın arkadaşının kafesine giderken …….. işte hikayemiz de burada başlıyor.

Esas oğlanımız: Psikiyatrist Cha Kang-Woo. Çevresine karşı oldukça pozitif, meraklı, sevgi dolu biri. Geçmişinde yaşadığı bazı durumlardan dolayı ilişki kurmaktan çekinmekte. Bir gün danışanıyla psikodrama yaparkeennn …… işte yolların kesiştiği an.

Tahmin ettiğiniz üzere yollar kesişmekle kalmıyor, kader ağlarını örerek devam ediyor ve Happy Together pansiyonu misafirlerini ve biz izleyenleri bütün sıcaklığıyla sarıp sarmalıyor.


Stresli bir yaşamdan uzaklaşayım ya bir nefes alayım güleyim ama aptal insanlar da görmeyim derseniz izleyin derim. Azim, Hırs, Hayal, Düş, Yanlış Anlama, Hayal Kırıklığı, Umut dizinin bende uyandırdığı temel duygular oldu.

Enn özetle, esas kız ve esas oğlan olsun. Esas oğlan kahraman olsun çok tatlı; yakışıklı; başarılı; iyi; insanların ilgi duyduğu biri olsun. Ama tabi ki kimse mükemmel değildir onun da göstermediği sakladığı bir yüzü bir gizi olsun. Esas kızımız ise tam bir Türk kızı gibi tripli olsun. Yanısıra çalışsın azimli hırslı olsun hayal kırıklıklarına aldırış etmesin düştükçe daha sağlam kalksın derseniz iyi seyirler diler yorumlarınızı beklerim.


Yazan; Merve





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...