20 Mayıs 2020 Çarşamba

Kendini Yeniden Doğurmak

Hayatta her şeyiyle var insan. Mutluluk, hüzün, sevinç, hayal kırıklığı... Bizi biz yapan yıllar boyu üzerimize yapışıp ruhumuzu ve karakterimizi oluşturan onlarca etken. Mesele şu an ne olduğumuz değil, şu dakikadan sonra ne olarak yaşamak istediğimiz. Kinci biri mi, hayalperest mi, yalnız mı, mutlu mu? Hepsi şu dakikadan sonrasıyla ilgili; geçmişi unutun kendinizi yeniden doğuracak güç içinizde...





Kaybetmek istemedikleriniz,
Nasıl göründüğünüz,
Kim olarak yaşamak istediğiniz,
Hayatınızda olmaması gerekenler,
Zarar veren alışkanlıklar,
Mutlu hissettirenler,
Olmazsa olmazlar,
.
.
.
Ve en önemlisi ömür boyu yanınızda olmasını istediğiniz nefesler...

Cevapları dürüstçe sadece kendinize verin bu sizin hayatınız varsa pişmanlıklarınızı telafi edin. Nefes aldığınız sürece düzelmeyecek hiçbir şey yok yeryüzünde. Çabalayın, ısrar edin, telafi etmeye uğraşın, kendinizi önce kendinize sonra çevrenize anlatın. Sizi seven insanlar için kendiniz için bu hayatı en iyi şekilde yaşamaya çalışın. Her doğum sancılıdır, biz yeniden doğmaya niyetlendik unutmayın daha da çok sancı çekeceğiz. Hayatta pişman olacağınız inatlaşmalara girmeyin, kural çok basit yaşamayı sevin, sevilin ve sizi sevenlerden asla vazgeçmeyin! Gittiğiniz kapı defalarca yüzünüze kapansa da gidin, gitmemenin pişmanlığını yaşamazsınız; doğayı sevin, sevdikleriniz için ölümüne mücadele edin. Unvanınız, gücünüz, mal varlığınız değil yanınızdaki nefes sizi yaşatacak unutmayın! 

Çok güzel bir fotoğraf 👍


*Yazının sonuna geldiğinizde umarım yıllardır görüşmediğiniz o kişiyi arar, elinizdeki sigara paketini atar, aynadaki görüntünüzle barışır ve sevdikleriniz için gözünüzü budaktan sakınmazsınız. 


Yeniden doğuyoruz!










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...