23 Eylül 2013 Pazartesi

Dikiş Makinem :))

İşte yeni dikiş makinem! Artık annemin profesyonel makinesini rahat bırakıp kendi dikişlerimi dikebileceğim bir makineye sahibim. :)) Annemin makinesi Ankara'da onun için uzun süredir dikiş dikemiyoruz, bende yeni evime bir  makine aldım ilk maaşımla.:)) Annem dikiş öğretmeni olduğu için kusursuz dikiş istiyor ben ona göre daha kolay parçalar dikiyorum.Ankara'ya gittiğimizde annemde makinesini getirecek çift kanattan kumaşlara saldırıya geçeceğiz. :)) Ufak bir şehirde çalıştığım için maalesef kumaş bulamıyorum aslında tüm modeller,projeler hazır ama ana madde yok!O sorun içinde şimdilik online kumaş satan sitelere bakıyorum, bulduğum an sizinle de paylaşacağım. En kötü ihtimalle evimize yani Ankara'ya gittiğimizde kumaşçıları deli gibi gezip bir sürü kumaş alacağım. :)) Şimdilik sabırsızlıkla kumaş alacağım günü bekliyorum... :))

8 yorum:

  1. Hayırlı olsun çook güzel ciciler dikeceğiniz güzel günler geçirin inşallah : )

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ayrıca sağ olun. :))

    YanıtlaSil
  3. online kumaş satan bir site var.adı baykumas.com
    yeni kurulmuş bir site.ben henüz almadım ama burdan kumaş alanlar çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.zaten kendileri de sanırım tanıtım amaçlı dikişle uğraşan hemen hemen her blog sahibine (ben hariç :> ) hediye kumaş gönderiyorlar.sizin gibi kumaşın zor bulunduğu yerlerde oturanlar için ideal bir site bence. tasarim-dunyam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bende araştırırken karşılaştım Baykumaş'la hatta kurucusu Tuğçe Hanım'la mail trafiğimiz oldu. :) En kısa zamanda kumaşlarla ve Baykumaş'la ilgili bir postumuz olacak.Bende sipariş verip denemeyi düşünüyorum. Gerçekten ufak bir şehirde olunca kumaş bulmak neredeyse imkansız oluyor.O yüzden uzunca bir süre ara vermek zorunda kaldım dikişe.İlginiz için çok teşekkür ederim... :))

    YanıtlaSil
  5. Bende aldim guzel dikiyor yalniz makinaya takilan kablo kismindan koku geliyor korkup ara veriyom yeni olusundan mi acaba sizin makinadada oldumu

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben öyle bir sorun yaşamamıştım ama yeni olan ürünlerde genelde oluyor. Yine de zorlamamanızı tavsiye ederim sonuçta bizim makineler en temel düzey kumaş ve dikiş sıklığını ona göre ayarlamak lazım. :) Ayrıca hayırlı olsun umarım çok güzel parçalar dikersiniz! :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...