6 Şubat 2022 Pazar

Yaşamsal Yasalar - Spiritüalizm

 İçinde bulunduğumuz evren bizimle farklı şekillerde iletişim halinde bulunur. Bazen rahatlık ve bolluk içinde, bazen acı ve ıstırap çekerek hayat yolculuğunda tekâmül etmemiz gereken olaylarla karşılaşırız.  Karşımıza çıkan kişiler ve yaşadığımız olaylar tesadüf değil bizim enerji alanımızla ilgilidir. Fark ettiğiniz üzere doğada müdahale olmaksızın sürekli devam eden bir akış söz konusudur.

Hayatımıza giren insanlar genel anlamda bize kendimizi yansıtmak için hayatımızdadır. Ders öğrenene kadar devam eder, dikkat ederseniz bazı insanlar sürekli aynı şeyden dolayı şikâyet eder. Kimisi maddi zorluklardan, kimisi öfkeli ya da inatçı insanlardan kimisi hiçbir şeye yetişememekten. İnsan karşısındaki insanı anlamaya çalışırken daha dikkatli fakat kendisiyle ilgili konularda daha umursamazdır. Fakat karşımıza çıkan insanlar bizim yansımamızdan başka bir şey değildir. Bu insanların sizin hayatınızda olmasının nedeni o yönlerinizin farkına varmanız gerektiğidir. Sadece yaşadığınız kötü deneyimler değil ayrıca iyi olaylar üzerinde de düşünülmesi gerekmektedir. Hayatınızda hoşlandığınız insanların özelliklerine dikkat ederseniz o kişilerin beğendiğiniz özellikleri bir dereceye kadar sizde de mevcuttur.

Spiritüel Ne Demek? Spiritüalizm Nedir? | Paratic Paratic

Doğada her şey benzeri ile vardır, hayatınızdaki olayları çözümlemek için öncelikle tarafsız olarak kişilik özelliklerinizi gözden geçirmeniz gerekir. Hayattaki olaylara karşı sabırsız tavır sergileyenler, sabırlı olmakla sınava tabii tutulur; aşırı davranışlarda bulunanlar o davranışları sergileyenlerle muhatap olmak zorunda kalırlar. İyi de kötü de hayatta karşılığını bulur. Bir şeyden karşı tarafın zararına fayda sağlayarak kazanç elde etmek mümkün değildir. İnanç sistemleri ilahi adalet, karma ve daha birçok kavram bu durumu açıklamaktadır.

Duygu, düşünce ve hareketlerimiz enerjiye, enerjimiz ise yaşamımıza hükmeden bir güce dönüşür. Büyüttüğümüz enerji ne ise hayatımız o enerji tarafından yönetilir. Aşk, sevgi, huzur, sakinlik, başarı, para birçok kişinin istediği fakat çok azının ulaştığı şeylerdir. Cömert olmadan daha fazla para elde edemesiniz, koşulsuz sevgi vermeden çok sevilemezsiniz, birilerini üzerek huzurla yaşayamazsınız. Karşınıza sürekli aynı olaylar çıkıyorsa orada sizin için bir mesaj gizli olabilir. Mesajları almak için yansımaları sağlam okumak gerekmektedir. Daha iyi bir ruh hali ve yaşam için enerji alanlarımızı korumak kadar isteklerimizi enerjiye çevirmemiz de önemlidir.

  

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...