23 Eylül 2013 Pazartesi

Dikiş Makinem :))

İşte yeni dikiş makinem! Artık annemin profesyonel makinesini rahat bırakıp kendi dikişlerimi dikebileceğim bir makineye sahibim. :)) Annemin makinesi Ankara'da onun için uzun süredir dikiş dikemiyoruz, bende yeni evime bir  makine aldım ilk maaşımla.:)) Annem dikiş öğretmeni olduğu için kusursuz dikiş istiyor ben ona göre daha kolay parçalar dikiyorum.Ankara'ya gittiğimizde annemde makinesini getirecek çift kanattan kumaşlara saldırıya geçeceğiz. :)) Ufak bir şehirde çalıştığım için maalesef kumaş bulamıyorum aslında tüm modeller,projeler hazır ama ana madde yok!O sorun içinde şimdilik online kumaş satan sitelere bakıyorum, bulduğum an sizinle de paylaşacağım. En kötü ihtimalle evimize yani Ankara'ya gittiğimizde kumaşçıları deli gibi gezip bir sürü kumaş alacağım. :)) Şimdilik sabırsızlıkla kumaş alacağım günü bekliyorum... :))

17 Eylül 2013 Salı

Kitap Önerisi-Uçurtma Avcısı



Son okuduğum hatta okumakta geç kaldığım bir kitap ''Uçurtma Avcısı''. Başımızı çevirdiğimiz topraklarda yaşayan insanlar onların yaşam mücadelesi... Okurken diğer adımını tahmin edemeyeceğiniz hem sürükleyici hemde insanı düşünmeye yönlendiren bulunduğu ortamın kıymetini hatırlatan satırlar.Gerçek kitap tutkunlarının bir solukta bitireceği bir eser.
Zevk almanız dileğiyle keyifli okumalar...



13 Eylül 2013 Cuma

Yeni iş ve hediyeler



İşe başlayacağımdan söz etmiştim daha önce.Sonunda yeni işime başladım ve 1 haftayı geride bıraktım. :) Bu güzel kurabiyeler ve çiçekler de hayırlı olsun hediyelerim.:) Çiçeklerimin mahvolmuş hali de olsa beni inanılmaz mutlu eden bu iki özel hediyeyi sizinle paylaşmak istedim.Her günüm umarım böylesine mutlu geçer. :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...